White paper Grond geërfd, wat nu? Geüpdatet door Saltus Beheer

01 maart 2019

De white paper Grond geërfd, wat nu? is onlangs vernieuwd door Saltus Beheer. De medewerkers van Saltus Beheer hebben veel kennis in huis op het gebied van verpachten, aan- en verkoop, beheer en taxaties. Zij delen graag hun actuele kennis met u. In de vernieuwde white paper ‘Grond geërfd, wat nu?’ leest u alles over de mogelijkheden wanneer u een stuk grond erft.

Erft u een stuk land, dan krijgt u te maken met veel meer regelgeving en wetten dan waar u waarschijnlijk op rekent. Bij Saltus Beheer weten ze hier alles over. Ze kunnen u meer vertellen over bijvoorbeeld erfbelasting en vermogensbelasting die u over de geërfde grond bent verschuldigd. Ook kunnen ze u adviseren of het verstandig is de grond te verkopen of dat het op de langere termijn juist voordeliger is om de grond te behouden en (tijdelijk) te verpachten.

Grond geërfd, wat nu?

In de vernieuwde brochure ‘Grond geërfd, wat nu?’ maken we u wegwijs in de hoeveelheid regels en mogelijkheden op het gebied van het erven en het in bezit krijgen van grond. De brochure bevat actuele cijfers en verwijzingen. Ook staan er enkele nieuwe voorbeelden uitgewerkt uit de praktijk. Na het lezen weet u wat u het beste met uw geërfde grond kunt doen.

Lees alles over

  • Wat er komt kijken bij een erfenis
  • Wat grond waard is
  • Hoe taxeren werkt
  • Wat de opties zijn met de geërfde grond
  • Hoe verpachten werkt

Ontvang de whitepaper direct in uw mailbox

Whitepaper formulier