Over Saltus Beheer

Bij Saltus Beheer B.V. is uw grond in goede handen. Het rentmeesterskantoor met ruime ervaring en kennis op het gebied van verpachten, aan- en verkoop, taxeren en landelijk beheer. Ons rentmeesterskantoor opereert vanuit Zwolle in het landelijk gebied van Nederland. Onze rentmeesters beheren gronden en gebouwen voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Particulieren, agrariërs, overheden, beleggers en investeerders uit heel Nederland maken gebruik van onze diensten.

Jong en innovatief
Saltus Beheer, een jong en innovatief kantoor dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de markt. In 2011 namen wij het initiatief tot het digitale platform dat vraag en aanbod van pachtgrond met elkaar verbindt: pachtgrond.nu. In 2013 ontwikkelden we met succes ‘De Pachttender’ . De Pachttender is een dienstenpakket voor het verpachten van grond bij inschrijving. Hierop verpachten we jaarlijks meer dan 1000 hectare landbouwgrond. Zo spelen wij in op de vraag van onze klanten en optimaliseren wij met nieuwe initiatieven voortdurend onze dienstverlening.

Kwaliteit
De kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in ons vaandel. Onze rentmeesters zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). En tevens gediplomeerd taxateur en geregistreerd Register- Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hiermee kenmerkt Saltus Beheer zich als een vakbekwaam en deskundig rentmeesterskantoor dat alle gedrags- en beroepsregels op nationaal en internationaal niveau naleeft.

MVO-beleid
Saltus Beheer maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het streven een klimaatneutrale organisatie te zijn. Wij zijn het eerste rentmeesterskantoor in Nederland dat het logo Klimaatneutrale organisatie mag voeren. Als rentmeesters vinden wij het belangrijk de gronden en gebouwen van onze opdrachtgevers te beheren met zorg voor het klimaat. Dit hoort als                                                      vanzelfsprekend bij het rentmeesterschap. Met zorg omgaan met wat ons gegeven is.

 

 

Maak hier kennis met de mensen van Saltus Beheer.