Maak kennis met de mensen van Saltus Beheer

Onderstaand deskundig team helpt u graag bij uw vraagstukken op het gebied van landelijk vastgoed!

Ing. Arno Haaijer RT

Directeur / Rentmeester NVR

“Vooral de afwisseling in mijn werk waardeer ik: elke dag is weer anders, elke regio is weer anders, elk mens is weer anders. De ene dag zit je als rentmeester in pak in gesprek met een projectontwikkelaar en de volgende dag loop je met laarzen aan op de boerderij. Als rentmeester neem je de regie en coördineer je verschillende disciplines en werk je samen met ze. Vooral de combinatie tussen werken voor het landelijk gebied en de financiële kant daarvan vind ik een heel leuk aspect van mijn werk.”

Anton Brummel

Aspirant Rentmeester NVR

“Als rentmeester bij Saltus Beheer assisteer ik bij het voorbereiden van taxaties, het opstellen van pacht-, huur- en jachtcontracten en beheeradvies. Ik vind het ook heel leuk om af en toe de laarzen aan te doen voor het bezoeken van taxatieobjecten of beheerspercelen.”

José Boerrigter

Assistent Rentmeester

“Bij Saltus Beheer ben ik als spin in het web vooral op de achtergrond actief. Ik leid de werkprocessen in goede banen. Deze ondersteunende rol geeft mij veel werkplezier. Ook het persoonlijke contact met onze relaties vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”