Maak kennis met de mensen van Saltus Beheer

Onderstaand deskundig team helpt u graag bij uw vraagstukken op het gebied van landelijk vastgoed!

Arno Haaijer

Directeur / Rentmeester NVR

“Vooral de afwisseling in mijn werk waardeer ik: elke dag is weer anders, elke regio is weer anders, elk mens is weer anders. De ene dag zit je als rentmeester in pak in gesprek met een projectontwikkelaar en de volgende dag loop je met laarzen aan op de boerderij. Als rentmeester neem je de regie en coördineer je verschillende disciplines en werk je samen met ze. Vooral de combinatie tussen werken voor het landelijk gebied en de financiële kant daarvan vind ik een heel leuk aspect van mijn werk.”

Reinoud Haaijer

Directeur / Rentmeester NVR

Anton Brummel

Aspirant Rentmeester NVR

“Als rentmeester bij Saltus Beheer behartig ik de belangen van diverse opdrachtgevers op verschillende disciplines in het agrarisch onroerend goed. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van pacht- en/of huurcontracten en koopovereenkomsten. Daarnaast houd ik me actief bezig met de aan- en verkoopbemiddeling van (agrarische) gronden. Tot slot assisteer ik bij het voorbereiden en opstellen van taxatierapporten. Door de afwisseling van diverse disciplines in het agrarisch onroerend goed blijf ik als rentmeester dynamisch actief. Enthousiasme, leergierigheid en groeimogelijkheden bieden uitstekende handvaten om door te groeien naar een Volwaardig Rentmeester NVR en Register Taxateur Landelijk Agrarisch Vastgoed.”

José Boerrigter

Assistent Rentmeester

“Bij Saltus Beheer ben ik als spin in het web vooral op de achtergrond actief. Ik leid de werkprocessen in goede banen. Deze ondersteunende rol geeft mij veel werkplezier. Ook het persoonlijke contact met onze relaties vind ik een leuk onderdeel van mijn werk. Daarnaast doe ik de voorbereidingen voor de pachtuitgifte voor ons online platform pachtgrond.nu”