Maak kennis met de mensen van Saltus Beheer

Onderstaand deskundig team helpt u graag bij uw vraagstukken op het gebied van landelijk vastgoed!

Arno Haaijer

Directeur / Rentmeester NVR

“Vooral de afwisseling in mijn werk waardeer ik: elke dag is weer anders, elke regio is weer anders, elk mens is weer anders. De ene dag zit je als rentmeester in pak in gesprek met een projectontwikkelaar en de volgende dag loop je met laarzen aan op de boerderij. Als rentmeester neem je de regie en coördineer je verschillende disciplines en werk je samen met ze. Vooral de combinatie tussen werken voor het landelijk gebied en de financiële kant daarvan vind ik een heel leuk aspect van mijn werk.”

Reinoud Haaijer

Directeur / Rentmeester NVR

“Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij Saltus Beheer. Als rentmeester heb ik altijd gewerkt op het snijvlak van landelijk en stedelijk gebied. Het buitengebied trekt mij al van jongs af aan. Eigenaren en gebruikers hebben vaak een sterke binding met grond, dat is het mooie van het vak. Als rentmeester moet je dat aanvoelen. In mijn werk ben ik praktisch ingesteld en altijd oplossingsgericht. Het geeft mij voldoening zaken naar ieders tevredenheid tot een goed einde te brengen.”

Anton Brummel

Rentmeester NVR

“Als volwaardig rentmeester NVR bij Saltus Beheer behartig ik de belangen van diverse opdrachtgevers op verschillende disciplines in het agrarisch onroerend goed, zoals beheer, advies en de aan- en verkoopbemiddeling. Daarnaast houd ik me bezig met het opstellen van (concept) taxatierapporten. Enthousiasme, leergierigheid en groeimogelijkheden bieden uitstekende handvaten om mezelf verder te ontwikkelen tot Register Taxateur Landelijk Agrarisch Vastgoed.”