Contractadministratie voortaan via P8

09 oktober 2017

Om alle administratie van landbouwgronden centraal te beheren en inzichtelijk te houden, zijn we onlangs overgestapt naar het online beheersysteem P8. Het voordeel voor u: als opdrachtgever kunt u eenvoudig meekijken met de administratie. Gegevens zijn gemakkelijk uit te wisselen.

P8: het online vastgoedbeheersysteem

P8 is een gebruikersvriendelijk online vastgoedbeheersysteem. Het systeem maakt het mogelijk om gemakkelijk gegevens te delen en biedt u als opdrachtgever de mogelijkheid op afstand mee te kijken in de beheeradministratie van uw grondposities. Tevens biedt de geïntegreerde GIS viewer (een geografisch informatiesysteem waarmee gegevens in kaartvorm worden weergegeven) een duidelijk overzicht van alle gegevens van de te beheren percelen.

We hebben de overstap gemaakt naar dit beheersysteem omdat we hiermee de beheeradministratie zo veel mogelijk online kunnen uitvoeren en inzichtelijk kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Een aantal klanten van Saltus werkt ook met P8. Aanleiding tot de overstap was mede om een goede aansluiting te vinden met de beheersystemen van klanten.

De voordelen:

  • Als opdrachtgever kunt u eenvoudig meekijken in de administratie; of het nu gaat om pachtcontracten, kadastrale percelen of correspondentie betreffende een perceel.
  • Jaarlijkse indexatie van pachtprijzen en facturatie van bijvoorbeeld pacht en huur.
  • Termijnbewaking door middel van een signaleringssysteem.
  • Via logboek inzicht in de actuele stand van zaken van uw beheerportefeuille.
  • Dankzij het geografische informatiesysteem (GIS view) worden alle data op kaarten getoond; u ziet alle gegevens per perceel.

Wilt u meer weten over onze werkwijze met P8? Neem dan gerust contact met ons op.