Nieuw gezicht bij Saltus Beheer

11 oktober 2018

Een nieuw gezicht bij Saltus. Op 1 oktober 2018 begon José Boerrigter (45) als Assistent Rentmeester bij Saltus Beheer. Haar werkzaamheden omvatten de algehele ondersteuning van het rentmeesterskantoor op het gebied van pacht en jacht, zoals het verzorgen van contracten.

José werkte voordat ze bij Saltus Beheer kwam bij makelaardij ZuidZijde en NoordZijde in Zwolle. Bij deze woningmakelaardij deed ze de algehele ondersteuning van de buitendienst als Assistent Makelaar, zoals telefoon, agendabeheer, het verzorgen van koopaktes en taxatierapporten, het plaatsen van nieuwe woningen op de website en het maken van verkoopbrochures. Tevens sprong José bij in de buitendienst. Ook werkte José in het verleden voor Arcadis voor landelijk stedelijk vastgoed en bij Schep Makelaardij. Saltus Beheer maakte destijds deel uit van de Schep groep, dus zij is niet helemaal een nieuw gezicht binnen de organisatie.

Andere tak van sport

Vanaf 1988 werkt José in de makelaardij. José: ‘De woningmakelaardij is wel een hele ander tak van sport hoor dan het werken voor een agrarisch rentmeesterskantoor. Ik maakte hele lange dagen en er bleef weinig tijd over voor mezelf. Voor mij is het belangrijk dat werk voldoening en energie geeft en voldoende uitdagingen biedt. Ook is het contact met mensen voor mij belangrijk. Ik vind het mooi als ik processen stromend kan krijgen. In die zin liggen er hier nog wel wat uitdagingen.’ Ook zal ik mij andere programmatuur eigen moeten maken.

Blauwvinger

José is geboren en getogen in Zwolle en is dus met recht een echte Blauwvinger. José fotografeert veel en is lid van een aantal fotoclubs. Via deze clubs maakt ze uitstapjes om samen te fotograferen in de natuur en via een verzamelpagina elkaars fotoresultaten te bekijken. Verder leest José graag en heeft een uitgebreide smaak van romans tot keiharde trillers. Daarnaast is ze mantelzorger voor haar ouders. Een drukke dame dus, die José.