Herman Nijland – De combinatie van beheer en bemiddeling spreekt aan

18 september 2018

Herman Nijland is Commercieel manager bij AM. AM is een grote landelijke projectontwikkelaar die inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenkt en ontwikkelt. AM is onderdeel van de Koninklijke BAM Groep nv. Tevens beschikt AM over agrarische gronden en koopt deze aan voor gebiedsontwikkeling. Voor beheer en verkoopbemiddeling schakelt AM voor veel van haar grondposities Saltus Beheer in. 

‘Deze gronden liggen vanuit de ruimtelijke ordening gezien op cruciale plekken, bijvoorbeeld grenzend aan een stad. Deze potentiële ontwikkelingslocaties gaan veelal pas na verloop van tijd in ontwikkeling, vertelt Herman Nijland. ‘Saltus Beheer regelt voor ons het tijdelijk agrarisch beheer van deze grondposities tussen aankoop en ontwikkeling. Dat doen ze al meer dan tien jaar naar volle tevredenheid.’

Ontzorgen

‘Saltus Beheer ontlast ons op het gebied van agrarische beheer. Dat gebeurt praktisch en op een soepele manier. We willen er zo beperkt mogelijke bemoeienis mee hebben zodat we ons kunnen concentreren op onze corebusiness. Jaarlijks hebben we overleg en maken we afspraken hoe we verder met het beheer omgaan. Vertrouwelijkheid is daarbij erg belangrijk. Saltus Beheer spreekt aan door de combinatie van beheer en bemiddeling. Zij zijn voor ons een eerlijke en betrouwbare partij die zorgt voor continuïteit. Dat vind ik niet alleen, maar ook mijn collega’s bij AM’, besluit de commercieel manager.

Ook gebruik maken van de kennis van Saltus Beheer bij het beheren van uw grondposities? Neem dan gerust contact op.