• Maak kennis met Saltus Beheer en onze medewerkers

Maak kennis met Saltus Beheer en onze medewerkers

Saltus Beheer B.V. is een rentmeesterskantoor dat opereert in Nederland in het Randstedelijk en landelijk gebied. Voor een uiteenlopende groep opdrachtgevers verzorgen de rentmeesters van Saltus Beheer het beheer van gronden en gebouwen. Tevens is Saltus Beheer een gedegen en kundige partij die haar opdrachtgevers begeleidt bij aankoop -en verkoopbemiddeling en taxaties verzorgt van landelijk vastgoed.

Jong en innovatief

Saltus Beheer is een jong en innovatief kantoor dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de markt. In 2011 was zij de initiatiefnemer van het platform voor pachtgrond, pachtgrond.nu, dat vraag en aanbod van pachtgrond met elkaar verbindt. In 2013 is ‘De Pachttender’ ontwikkeld. Dit dienstenpakket is gericht op het verpachten van grond bij inschrijving. Met nieuwe initiatieven optimaliseert Saltus Beheer voortdurend haar dienstverlening.

Kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Saltus Beheer. De rentmeesters van Saltus Beheer zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). En tevens gediplomeerd taxateur en geregistreerd Register- Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hiermee kenmerkt Saltus Beheer zich als een vakbekwaam en deskundig rentmeesterskantoor dat alle gedrags- en beroepsregels op nationaal en internationaal niveau naleeft.

MVO-beleid

Saltus Beheer maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het streven een klimaatneutrale organisatie te zijn. Saltus Beheer is het eerste rentmeesterskantoor in Nederland dat het logo Klimaatneutraleorganisatie mag voeren. Wij vinden het belangrijk dat wij als rentmeesters het beheer van gronden en gebouwen voor onze opdrachtgevers doen met zorg voor het klimaat. Het streven een klimaatneutrale organisatie te zijn, hoort logischerwijs ook bij het rentmeesterschap. Met zorg omgaan met wat ons gegeven is.

Kennismaken met Saltus Beheer

Graag maken wij kennis met u. Maak hieronder alvast kennis met ons…

Onze Medewerkers

  Arno Haaijer is per 1 januari 2006 bij Saltus Beheer begonnen als Rentmeester. Per 1 maart 2010 is hij als Directeur eindverantwoordelijk. Woonachtig in Zwolle en opgegroeid in het mooie landelijk gebied van de gemeente Staphorst. Zijn werkzaamheden bestaan uit het beheren en verpachten van landbouwgrond, het verhuren en in gebruik geven van objecten, het uitvoeren van taxaties en het aan- of verkopen van grond of gebouwen. In 2005 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool Larenstein te Velp op de studie Bos- en Natuurbeheer met als afstudeerrichting Rentmeesterij. Eind 2008 is hij toegetreden als lid tot de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en per 1 januari 2011 is hij opgenomen in het register bij Vastgoedcert als Register Taxateur o.z. in de kamer Landelijk Vastgoed.

  Ing. A. (Arno) R.E. Haaijer RT Directeur / Rentmeester NVR / Register-Taxateur o.z

  Hilda Duiven is sinds 2011 werkzaam bij Saltus Beheer. Hilda is woonachtig in het landelijk gebied van de gemeente Weststellingwerf. Haar roots liggen in Zuidwest Drenthe waar ze is opgegroeid op een melkveebedrijf. Haar werkzaamheden bij Saltus Beheer bestaan uit allerhande rentmeesterswerkzaamheden. In 2011 is ze afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen voor de studie Vastgoed & Makelaardij. Sinds 2015 is ze opgenomen in het register bij Vastgoedcert als Register Taxateur o.z. in de kamer Landelijk Vastgoed.

  H. (Hilda) Duiven Rentmeester

  José Boerrigter werkt sinds 1 oktober 2018 bij Saltus Beheer als Assistent Rentmeester. José is geboren en getogen in Zwolle en woont daar ook. Vanaf 1998 heeft José in de makelaardij gewerkt. José beschikt over de papieren voor Assistent Makelaar. Haar werkzaamheden bij Saltus Beheer bestaan uit de algemene ondersteuning van het rentmeesterskantoor op het gebied van pacht en jacht en diverse werkzaamheden voor de website Pachtgrond.nu.

  J. (José) Boerrigter Assistent Rentmeester

Mailchimp

Geen ontwikkeling missen? Meld je aan voor onze updates