Tweede fase uitgifte pachtgronden provincie Gelderland online

23 februari 2018

De tweede fase van de uitgifte van pachtgronden van de provincie Gelderland is opengesteld voor inschrijving. Op pachtgrond.nu vindt u ca. 58 ha diverse percelen landbouwgrond, die door de provincie in pacht worden aangeboden. Via pachtgrond.nu kunnen geïnteresseerden inschrijven op de pachtobjecten. De inschrijving sluit op 2 maart 2018 om 14:00 uur.

De pachtgronden die door de provincie Gelderland in pacht worden aangeboden, liggen verdeeld over de volgende gemeenten: Apeldoorn, Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre, Winterswijk en Zevenaar. De provincie Gelderland regelt voor het derde jaar op rij de uitgave van haar pachtgronden via het online platform pachtgrond.nu.

Procedure

Op pachtgrond.nu kunnen alle objecten worden geraadpleegd. Hier kunnen geïnteresseerden per object een omschrijving, een kaart en de gebruiksvoorwaarden vinden. Al deze gegevens zijn ook gebundeld terug te lezen in een brochure, welke via het platform kan worden gedownload. Na het aanmaken van een account, is het mogelijk om via het digitale inschrijfformulier van elk object een bod uit te brengen. Bieden kan onbeperkt en kosteloos. Voor het pachten van grond moet echter voldaan worden aan bepaalde voorwaarden. Deze zijn eveneens te raadplegen op het platform.