• Wij komen tot het beste onderhandelingsresultaat
  • Aankoop en verkoop

Aankoop en verkoop

De markt in agrarisch onroerend goed is een geval apart in de vastgoedmarkt. In geen enkele markt is betrokkenheid en kennis van de sector zo belangrijk als bij agrarisch vastgoed. Door boerenverstand en een groot netwerk in de sector, mede door de agrarische beheer portefeuille, groeide Saltus Beheer uit tot een deskundige partij bij de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed.

Aankoop van landbouwgrond

Heeft u al grond op het oog? Of kunt u niet het perceel vinden dat u zoekt? Saltus Beheer staat u bij in de zoektocht naar het juiste perceel en zet zich volledig in voor het optimale onderhandelingsresultaat. Door de sterke lokale aanwezigheid weet Saltus Beheer wat er te koop is en kent de prijzen in de markt.

Verkoop van landbouwgrond

Of het nu gaat om de verkoop van ‘warme grond’ of de verkoop van landbouwgrond, in het brede netwerk van Saltus Beheer bestaande uit onder andere beleggers, investeerders en agrariërs is er altijd een koper voor uw grond te vinden. In het verkooptraject verzorgt Saltus Beheer de presentatie van het object en zet het in de markt. Dient de koper zich aan? Dan zet Saltus Beheer zich in voor een goed onderhandelingsresultaat en de correcte vastlegging in de koopovereenkomst.

Meest gestelde vragen

Aankoop en Verkoop

Hoe verkoop ik een grondpositie waarop nog een langdurig pachtrecht zit?

Als op de percelen een regulier pachtrecht rust, kunnen de gronden aan de pachter of een ‘veilige verpachter’ verkocht worden. Saltus heeft onder andere beleggers in haar netwerk die interesse hebben in grond.

Ik heb grond geërfd, wat nu?

Het kan noodzakelijk zijn dat u de grond laat taxeren. Daarnaast biedt Saltus Beheer de mogelijkheid de gronden voor u te verpachten. Ook kunt u besluiten de grond te verkopen. De rentmeesters zijn u graag van dienst.

Wellicht ook interessant voor u

Mailchimp

Geen ontwikkeling missen? Meld je aan voor onze updates